Het herstellen van een blessure, operatie of lichamelijke klacht neemt vaak veel tijd in beslag. Is het dan verstandig om te blijven bewegen, of juist niet? En wanneer is er sprake van overbelasting? Een fysiotherapeut geeft antwoord op deze en andere vragen. Ook helpt hij of zij sneller én beter te herstellen. Wie in Nijmegen woont, kan voor alle vragen over bewegen en pijnklachten terecht bij Fysiotrapie Neerbosch.

Als u kampt met een blessure, pijnklachten of problemen met bewegen, is het verstandig om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Sinds de invoering van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) heeft u hier geen doorverwijzing meer voor nodig. Fijn, want u kunt dan snel beginnen met het behandeltraject. Om te beoordelen of u aan het juiste adres bent, voert de fysiotherapeut eerst een screening uit. Hieruit kan hij of zij opmaken of u wellicht toch beter eerst langs de huisarts kunt gaan.

Bekijk de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch

Behandelingen door de fysiotherapeut

De fysiotherapeut kan verschillende technieken toepassen om uw klachten te verlichten. Denk aan sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie of kaakfysiotherapie. Om te voorkomen dat u in herhaling valt geeft de fysiotherapeut ook preventief advies. Zo leert om voldoende en verantwoord te bewegen. Bij de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Manuele therapie Marsman
  • Sportfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Medical taping concept
  • Preventie beweeggroepen
  • COPD-behandeling

Over fysiotherapie in Nijmegen

De praktijk van Fysiotherapie Neerbosch ligt tegenover sportpark De Dennen in de wijk Neerbosch-Oost. U kunt de fysiotherapeut in Nijmegen gemakkelijk bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In de praktijk werken 3 fulltime behandelaars: Rutger Heijmen, Michiel Coenen en Yvonne Lachnit. Ieder van hen is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) en zij staan allen geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister. In de praktijk is tevens een therapeut in opleiding werkzaam die 4 maanden lang wordt begeleid door een van de fysio’s.

Neem contact op met de praktijk