Met een traplift van thyssenkrupp blijft de trap beloopbaar voor iedereen

Veel senioren laten de bovenverdieping van hun woning noodgedwongen voor wat het is, omdat het ze veel pijn en moeite kost om de trap op te lopen en zij bang zijn om te vallen. Een verhuizing naar een gelijkvloerse woning lijkt dan een aannemelijke, maar ingrijpende volgende stap. Maar waarom zou u uw geliefde huis verlaten als de trap een obstakel wordt?

Met een goede traplift blijft zelfs de smalste of steilste trap begaanbaar voor iedereen. Een traplift op maat zorgt dat alle verdiepingen in uw huis weer toegankelijk zijn, en dat uw trappen ook beloopbaar blijven voor anderen. Dit komt omdat de rail strak aan de binnenzijde van de trap wordt gemonteerd. Zo blijft de brede kant van de trap ruim beloopbaar voor uw partner, kinderen of mantelzorger. Met een goed ingemeten traplift hoeft u niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning en blijft uw vertrouwde woning uw thuis.

De traplift als oplossing

Met een traplift van thyssenkrupp ervaart u optimaal comfort en maximale veiligheid tijdens de rit. De stoelzitting van de Swing-traplift draait met de trap mee, waardoor u zijwaarts omhoog gaat en niet in de diepte kijkt. Bovenaan draait de traplift altijd van het trapgat af, zodat u veilig en probleemloos kunt uitstappen. Onze monteurs installeren de traplift zo veel mogelijk aan de binnenkant van de trap, zodat de kant waar de leuning zit beloopbaar blijft. Uw partner, kinderen of mantelzorgers kunnen zo ook ongehinderd en veilig naar boven en beneden.

De thyssenkrupp Swing-traplift is in steeds meer woningen te vinden. Deze traplift maakt iedere verdieping weer bereikbaar en kan zelfs naar de zolder worden doorgetrokken. Het maakt niet uit of u een wenteltrap, een trap met een of meerdere bochten of met een heel smalle opgang heeft.
De trap wordt tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en op maat geproduceerd, waardoor hij op iedere mogelijke trap past. Ook als deze smaller of steiler is dan gemiddeld.

Steil, smal en toch geschikt

De Swing-traplift heeft al veel mensen hun mobiliteit in huis teruggegeven. Een tevreden gebruikster vertelt: “Ik dacht altijd dat onze trap te smal en te steil was, en dat de traplift alle ruimte op de trap zou innemen. Gelukkig was mijn man zo slim om advies in te winnen bij een adviseur van thyssenkrupp. Hij vertelde dat een traplift voor ons een prima oplossing was, omdat thyssenkrupp de rail heel dicht tegen de binnenzijde van de trap aan plaatst. Dankzij de Swing-traplift is onze trap geen obstakel meer!”

Profiteer van onze korting!

U ontvangt de hele maand september € 750,- korting op de aanschaf van een Swing-traplift! Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van de adviseurs van thyssenkrupp, zodat u samen kunt bekijken hoe de Swing er in uw huis uitziet. Uiteraard is dit bezoek kosteloos. U kunt hiervoor gratis bellen naar 0800 5003 of uw gegevens invoeren op www.trapliften.nl. Op deze website kunt u ook onze uitgebreide brochure en een prijsindicatie opvragen.