‘Mijn website werkt niet op een smartphone’

Ai, dat betekent dat je website niet responsive is. Met een responsive webdesign schaalt je website automatisch mee naar het scherm waar deze op bekeken wordt, zoals een mobiele telefoon of tablet. Wij raden aan om een professionele website te laten maken die ook op de kleinere schermen werkt. Dat is niet alleen prettiger voor je bezoekers, maar ook beter voor je vindbaarheid in Google. De zoekmachine geeft responsive websites namelijk een hogere waardering, waardoor je hoger in de zoekresultaten komt te staan. En zo trek je meer (potentiële) klanten aan!

Responsive website laten maken door Bureau Feith uit Amsterdam

Redenen om je website laten maken door Bureau Feith
Het kantoor van Bureau Feith bevindt zich in hartje Amsterdam. Hier werkt een team van webdevelopers, tekstschrijvers, vormgevers en projectmanagers aan het ontwerp van jouw nieuwe website. We maakten de afgelopen jaren al meer dan 330 websites voor kleine en grote ondernemers door heel Nederland, dus we hebben genoeg ervaring. En ook belangrijk:

  • Responsive webdesign dat automatisch schaalt naar het scherm van een tablet, smartphone of desktop
  • Structuur, navigatie en opbouw van de website geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Zelf wijzigingen doorvoeren in een gebruiksvriendelijk content management systeem (WordPress)
  • Als je wil, kun je onze dienstverlening nog verder uitbreiden. Bijvoorbeeld door onze copywriter SEO-teksten te laten schrijven over bepaalde zoekwoorden, of aan de slag te gaan met linkbuilding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je ook een professionele website laten maken? Op www.bureaufeith.nl vraag je gemakkelijk een gratis offerte aan.