Ik heb ongeveer twintig jaar rondgelopen met de gedachte “wat is er in hemelsnaam met mij aan de hand? Godsgruwelijke, godvergeten eenzaamheid. De hel.” Alcohol hielp, cocaïne hielp, geld hielp, seks hielp, alles wat mij voor korte of langere duur verdoofde hielp. Zo heb ik geleefd totdat ik 34 jaar werd. Toen was ik geestelijk failliet.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 11.09.17
Dick Trubendorffer, algemeen directeur

Nederlandse hulpverlening was een lachertje: koffie drinken (met veel suiker, je moet toch wat..) en een dagboek bijhouden. Gelukkig kon ik naar de Verenigde Staten. Daar vond ik erkenning en hulp voor mijn situatie. Ik ben dit jaar 20 jaar clean en ik ben jaren geleden begonnen aan “Trubendorffer”. Momenteel de meest succesvolle organisatie in Nederland op het gebied van “ambulante hulp bij verslaving”. Met 6 locaties door heel Nederland bereik ik nu iedereen die er genoeg van heeft en open staat voor hulp.Trubendorffer biedt een unieke en doelgerichte verslavingsbehandeling waarbij het niet nodig is dat je ‘‘opgenomen’’ wordt. Sinds 2005 behandelt ons team van psychiaters, psychologen en artsen verslavingen bij cliënten uit heel Nederland. Onze deskundigen werken doelgericht en op persoonlijke wijze aan het herstel van de verslaafden samen met hun naasten. Je doet de behandeling terwijl je gewoon thuis blijft wonen waardoor je sociale leven niet nog verder onder druk komt te staan.

Unieke werkwijze
Trubendorffer biedt verslavingszorg op basis van volledige onthouding van het gebruik van verslavende middelen en verslavend gedrag. De behandeling bestaat uit intensieve en frequente gesprekstherapie met een behandelaar. Dit zowel bij ons op locatie als per telefoon en internet. Daarbij komt groepstherapie en een verplichting tot het bijwonen van zelfhulpgroepen. De behandeling is ambulant: je slaapt dus gewoon thuis en je wordt gestimuleerd zoveel mogelijk je vaste activiteiten (werk en studie) voort te zetten of weer op te gaan pakken. Wij zijn altijd open: ook ’s morgens zeer vroeg, ’s avonds, in het weekend en met de feestdagen. Dit maakt het mogelijk de behandeling buiten reguliere werk- of studietijden om te doen.

Marjolein, behandelaar Trubendorffer.

Onze medewerkers
Trubendorffer bestaat uit jonge, enthousiaste behandelteams. Waarin ruimte wordt gemaakt voor opleidingen en ontwikkeling, zowel beroepsinhoudelijk als organisatorisch. Bij Trubendorffer wordt er door de behandelaar veel aandacht besteedt per cliënt. Hierdoor is het mogelijk om goed contact te onderhouden met de omgeving (partner, familie en huisarts) van de cliënt en verdiepend aan de slag te gaan. Ook wordt er gewerkt volgens de meest moderne methodes, zo is de inzet van E-Health een groot onderdeel van de behandeling. De nagestreefde verhouding tussen onze cliënten en onze behandelaars kan het best beschreven worden als no-nonsense, persoonlijk en niet-hiërarchisch maar soms ook confronterend. Wij zijn tenslotte geen zachte heelmeesters.

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek: 0800–9999998 www.trubendorffer.nl

Schermafbeelding 2016-06-06 om 11.09.47